header

Bedrijfsuitjes nabij Breda zoeken

Bedrijfsuitjes Breda

Bent u op zoek naar een unieke invulling van uw volgende bedrijfsuitje nabij Breda? Wilt u uw team of collega’s op een andere manier motiveren en ontspannen dan door samen een dag op de hei door te brengen? Kies dan voor een unieke belevenis: bubbel voetbal. Bubbel voetbal is een unieke sport die geschikt is voor zowel jong en oud en gegarandeerd een hilarische dag oplevert. Bij Bubbelvoetbal BoZ bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij verhuren en verkopen bubbel voetballen tegen zeer scherpe prijzen en zijn de grootste aanbieder in Brabant, Zeeland en België.

Over bubbel voetbal

Bubbel voetbal is een vrij nieuw begrip in Nederland. Bij bubbel voetbal zijn alle deelnemers tot hun knieën in een plastic bubbel gehuld. Deze bubbel beschermt u wanneer u valt en is tegelijkertijd ook een soort stootkussen. Dit maakt dat het niet alleen leuk is voor de deelnemers, maar ook voor de toeschouwers is het leuk om te zien. Uiteraard is deze sportieve activiteit niet alleen leuk als bedrijfsuitje. Ook wanneer u nog op zoek bent naar een goede invulling voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje is bubbel voetbal zeer geschikt. Het voordeel van bubbel voetbal is dat u niet gebonden bent aan een locatie. Zowel binnen als buiten bieden wij vele mogelijkheden. Ook mag u zelf een geschikte locatie aandragen, dan komen wij met de benodigdheden naar u toe.

Bubbel voetbal als bedrijfsuitje

Bubbel voetbal is niet alleen een sportieve uitdaging, maar draagt ook bij aan de teambuilding. Samenwerking is cruciaal tijdens het bubbel voetbal en uiteraard wordt er ook veel gelachen. Reden om voor bubbel voetbal als bedrijfsuitje te kiezen:

  • Ontspanning en inspanning gaan hand in hand
  • Het team ziet elkaar buiten de bekende muren van kantoor
  • Deelnemers zien elkaar in een andere situatie
  • U hoeft nergens voor te zorgen
  • Lachen is gezond en tijdens bubbel voetbal wordt heel veel gelachen

Na het toernooi kunt u zich opfrissen in de kleedkamers van de sporthal en vervolgens nog wat drinken en napraten aan de bar. Indien gewenst kan het bubbel voetbal afgesloten worden met een barbecue, wat zowel buiten als binnen mogelijk is.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in het bubbel voetbal en wilt u direct een uniek bedrijfsuitje nabij Breda plannen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Heeft u nog verdere vragen of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Het team van Bubbelvoetbal BoZ staat klaar om je te helpen!

Anderen bekeken ook: Bedrijfsuitje Bergen op Zoom, Teamuitje Breda, Kinderfeestje Bergen op Zoom kiezen en Kinderfeestjes nabij Breda gezocht?