header

Een uniek vrijgezellenfeest!

Het is zondagmorgen, althans dat denk ik, het kan ook zaterdagmiddag of zelfs maandag zijn. Waar ben ik eigenlijk? En wat heb ik in godsnaam allemaal gedaan gisteren? Langzaam komt alles terug. Ik werd op zaterdagochtend om 8.00 uur wakker gemaakt door 10 vrienden die, blijkbaar, allemaal geen last hebben van een ochtendhumeur. Voor ik het wist had ik een of ander lelijk kostuum aan en stond ik buiten. Pas toen had ik door wat er aan de hand was … mijn vrijgezellenfeest was begonnen.

Bubbelvoetbal het begin van top bachelor party 

De dag begon (gelukkig) met een kop koffie en ontbijt. Vervolgens sloten er nog een 4-tal vrienden aan, die net als ik ook geen ochtendmensen zijn. We gingen Bubbelvoetballen werd mij verteld. We voetballen bijna allemaal, dus iets met voetbal, dat kon alleen maar leuk worden. Met Bubbelvoetbal word je in een enorme opgeblazen bal of ‘Bubbel’ gehesen. De reden daarvoor is, je voelt niets wanneer je valt! We maakten 3 teams van 5 personen en gingen een toernooitje spelen. Ik dacht dat leuk zou worden, maar het heeft werkelijk waar mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! Het gaat mega snel en het mooie is dat het niet uitmaakt of je nu wel of niet kunt voetballen, iedereen kan het spelen. Natuurlijk moet er uiteindelijk een winnaar komen, het gaat er echter vooral om je tegenstanders omver te kegelen. Dit levert hilarische momenten op, met mensen die niet kunnen opstaan (je kunt je handen namelijk niet gebruiken) en vrienden die onverwachts omver worden gebeukt.  Om voetbal draait het nauwelijks, maar absoluut een perfect begin voor een vrijgezellenfeestje.

Drank?! Op een vrijgezellenfeestje?

Persoonlijk vind ik het erg fijn om een man te zijn! Wij zijn namelijk erg ongecompliceerd. Na een ochtendje Bubbelvoetbal bestond de dag voornamelijk uit…BIER!! Maar voordat we gingen drinken, hadden we natuurlijk een goede bodem nodig. We gingen een hapje eten in het centrum van Antwerpen. Na een uitgebreide lunch kreeg ik verschillende opdrachten, zoals: middenin een drukke winkelstraat strippen, random vrouwen aanspreken met gênante openingszinnen en op de foto in een lingeriesetje. ’s Avonds werd nog veel meer bier, baco en veel te veel shotjes gedronken. Het schijnt dat we tijdens deze bachelorparty ook nog in een Karaokebar, striptent en een discotheek zijn geweest.

Kortom: een vrijgezellenfeestje zoals die volgens mij hoort te zijn. Veel lachen tijdens een activiteit en Bubbelvoetbal is zeker een aanrader, alcohol en gênante momenten!