header

Bubbel voetbal in Nederland

Nieuw in de wereld van actieve en amusante activiteiten is bubbel voetbal. De nieuwste activiteit die u met vrienden, collega’s en familieleden kunt doen, zonder dat iemand gewond raakt of een blessure oploopt. Bubbel voetbal in Nederland is het leukste wat de combinatie van sport en entertainment te bieden heeft.

Wanneer speelt u bubbel voetbal?

Bubbel voetbal spelen is het leukst als dit wordt gespeeld met mensen die u kent. Kies daarom voor dit unieke en hilarische spel als bijzondere activiteit tijdens een vrijgezellenfeest of als deel van de teambuilding van uw afdeling of volledige organisatie. Daarnaast kan ook de volgende familiedag worden opgevrolijkt met een actief spelletje voetbal. Bubbel voetbal is ook een leuk idee voor verjaardagsfeestjes van kinderen: voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar organiseren wij Kids-Bumperz! Bij Kids-Bumperz organiseren wij verschillende spellen met de bumperz, zodat ook zij kunnen lachen, gieren en brullen met én om elkaar!

Bubbel voetbal op film zien

Bent u nieuwsgierig geraakt en wilt u zien hoe het spelen van bubbel voetbal eruitziet? Klik hier om naar de homepage te gaan waar u diverse filmpjes kunt bekijken.

Zelf spelen?

Wilt u direct zelf ervaren hoe leuk het is om deze bijzondere activiteit te volbrengen? Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te plaatsen enbubbel voetbal in Nederland te spelen. Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Raak dan met ons in gesprek om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. In contact komen doet u door te bellen naar 06-21117148 of ons een e-mail te versturen.

Anderen bekeken ook: Leuke Kinderfeestjes in Antwerpen, Bedrijfsuitjes nabij Breda zoeken, Bedrijfsuitje Bergen op Zoom en Teamuitje Breda