header

Bubbelvoetbal kopen

U wilt een onderneming starten of bubbelvoetbal als extra spel toevoegen aan uw attractieverhuurbedrijf? Wij leveren ballen in België en Nederland met de beste kwaliteit!

Onze ervaring in het produceren van deze ballen zorgt voor een 100% tevredenheidsgarantie bij onze klanten. Mede door de feedback van verschillende verhuurbedrijven zijn de bubbelballen van de hoogste kwaliteit. Uw investering zal snel en ruimschoots terugverdiend worden. Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte.

image1

Waarom bubbelvoetbal BOZ?

Bubbelvoetbal BOZ verhuurt en verkoopt de ballen al vanaf het eerste jaar dat het spel in Nederland bekend is geworden. Hierdoor hebben wij kunnen veelvuldig kunnen toetsen wat de wens is voor een kwalitatief goed en betrouwbaar product. Zo hebben we de ballen op bijna alle gebieden veranderd in vergelijking met het eerste jaar. Dit heeft er voor gezorgd dat de bubbelbal voldoet aan de maatstaf die wij in Nederland en België wensen.

In het schema hieronder kunt u zien wat er in de loop der jaren is verbeterd en waarom onze ballen zijn beoordeeld als de beste van de Nederland.

Waarom bubbelvoetbal boz ballen kopen

 

LOGO

Plaats gratis uw eigen logo op de bal.
Wanneer uw logo op de bal is afgebeeld heeft uw bedrijf een professionelere uitstraling.

Prijzen

Kinderballen 259,- euro excl BTW
Volwassen ballen 274,- euro excl BTW

Levertijd: 1 tot 3 weken

Neem contact op via het contactformulier om het aantal ballen en uw wensen door te geven.