header

Bubble voetbal huren

Bent u op zoek naar het nieuwste van het nieuwste op het gebied van sport en entertainment? De leukste activiteit die u met vrienden, collega’s en familieleden doet, zónder dat iemand gewond raakt of een blessure? Dan zoekt u naar bubble voetbal huren, het leukste moment om in een bubbel te bewegen!

Gelegenheden voor bubble voetbal

Bubble voetbal spelen is het leukst als dit wordt gespeeld met mensen die u kent. Kies daarom voor dit unieke en hilarische spel als bijzondere activiteit tijdens een vrijgezellenfeest of als deel van de teambuilding van uw afdeling of volledige organisatie. Daarnaast is bubble voetbal geschikt voor verjaardagsfeestjes van kinderen: voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar organiseren wij Kids-Bumperz! Bij Kids-Bumperz spelen zij diverse spellen met de bumperz, zodat ook zij zich volledig kunnen uitleven!

Bubble voetbal eens zien?

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze unieke vorm van ontspanning en inspanning? Bent u benieuwd hoe bubble voetbal eruitziet? Klik hier om naar een andere pagina op deze website te gaan, waar u meerdere filmpjes kunt bekijken.

Zelf spelen?

Wilt u zelf ervaren hoe leuk het is om deze unieke combinatie van sport en bewegen te beleven? Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te plaatsen en een bubble voetbal te huren voor wat voor gelegenheid dan ook. Heeft u een vraag of opmerking waar wij u bij van dienst kunnen zijn? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Anderen bekeken ook: Vrijgezellenfeest in Breda?, Bubbel voetbal in Nederland, Leuke Kinderfeestjes in Antwerpen en Bedrijfsuitjes nabij Breda zoeken