header

Bubbel voetbal huren

Bent u op zoek naar het nieuwste van het nieuwste op het gebied van sport en entertainment? Een activiteit voor jong en oud? Dan zoekt u naar bubbel voetbal huren, het leukste moment om in een bubbel te leven! Bubbel voetbal is hét spel voor zowel de fanatieke voetballer als de recreatieve sporter. Deze activiteit staat garant voor lachen, gieren en brullen. Bij bubbelvoetbal BoZ is het mogelijk bubbel voetbal te huren, zo speelt u het waar, met wie en wanneer u het wilt!

Wanneer speelt u bubbel voetbal?

Bubbel voetbal kunt u eigenlijk altijd en met iedereen spelen. Het spel is geschikt voor teambuilding en kennismakingen, maar ook voor bijzondere activiteiten met mensen die u kent. Bent u op zoek naar een unieke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Ook dan kiest u voor bubbel voetbal! Doordat u de bubbel voetbal kunt huren speelt u het waar en wanneer u wilt. Deze hilarische activiteit kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd, als u maar over voldoende ruimte beschikt! Daarnaast is bubbel voetbal geschikt voor verjaardagsfeestjes van kinderen: voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar organiseren wij Kids-Bumperz! Bij Kids-Bumperz organiseren wij verschillende spellen met de bumperz, zodat ook zij kunnen lachen, gieren en brullen met én om elkaar!

Waarom bubbel voetbal huren bij BoZ?

Bubbel voetbal is een ontzettend leuke activiteit voor jong en oud. Wanneer u ervoor kiest om bubbel voetbal te huren bij BoZ zijn er naast kwaliteit en een goede service nog een hoop voordelen! Bent u benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan onze prijslijst.

  • Waarom Bubbelvoetbal BoZ:
  • Scherpe prijzen;
  • Totaalpakketten (incl. verhuur en begeleiding);
  • Grootste aanbieder in Brabant en Zeeland;
  • Grootste aanbieder in België;
  • Naast verhuur, ook verkoop!

Eerst zien, dan geloven?

Bent u geïnteresseerd geraakt in bubbel voetbal, maar vindt u het lastig om te verbeelden hoe een spel eraan toe gaat? Bubbel voetbal speelt zich af op een locatie voor u naar keuze. Zorg echter wel voor voldoende ruimte en houdt breekbare spullen buiten bereik! Zoals de naam misschien al doet vermoeden, bevinden alle spelers zich van top tot teen in een bubbel. Een super leuke activiteit voor de fanatieke en minder fanatieke voetballers. Door de beschermlaag in de vorm van een bubbel is het bijna onmogelijk om hilarische situaties te voorkomen. U kunt zich er inmiddels misschien wel iets bij voorstellen, maar om een beter beeld te krijgen kunt u onderstaand filmpje bekijken.

Wilt u bubbel voetbal huren?

Hebben wij u enthousiast weten te maken en wilt u graag bubbel voetbal huren? Wilt u direct zelf ervaren hoe leuk het is om deze unieke combinatie van sport en bewegen te combineren? Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te plaatsen en een bubbel voetbal te huren. Gegarandeerd plezier op een locatie naar wens! Heeft u een vraag of opmerking en wilt u daar graag over spreken met één van onze medewerkers? Klik in dat geval hier om contact met ons op te nemen.