header

Leuke Kinderfeestjes in Antwerpen

Kinderfeestjes Antwerpen

Is uw kind binnenkort jarig en bent u op zoek naar een leuke en originele activiteit voor kinderfeestjes in Antwerpen (helaas is Breda niet meer mogelijk en is het alleen nog in Bergen op Zoom te spelen)? Wilt u dit jaar niet weer naar een standaard locatie zoals de gymzaal, het zwembad of de speeltuin? Probeer dan eens de unieke belevenis: Kids-Bumperz, waar sport en spel samenkomen. Niet de prestaties, maar het plezier met elkaar staat deze dag centraal. Naast het bubbel voetbal toernooi zijn er nog diverse andere spellen die wij doen, zodat de kinderen twee uur lang plezier hebben. Bubbel voetbal is een vrij nieuwe sportieve activiteit en levert gegarandeerd een hilarische dag op.

Wat is Kids-Bumperz

Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar organiseren wij Kids-Bumperz. Bij Kids-Bumperz organiseren wij verschillende spellen, waarbij de kinderen zich van top tot knie in een plastic bal hullen. Deze plastic ballen vangen je niet alleen op als je valt, maar dienen ook als een stootkussen. Bumperz duurt zo’n 2 uur, met pauze van ongeveer 15 minuten om wat te drinken en bij te praten. Na afloop van Kids-Bumperz bieden wij de mogelijkheid om een patatje met snack te blijven eten. Wilt u een goede indruk krijgen van wat bubbel voetbal precies is? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Mogelijkheden

Bubbel voetbal biedt vele mogelijkheden. Zo is het niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Of u nu invulling zoekt voor een kinderfeestje, teamuitje of bedrijfsuitje. Iedereen kan bij ons terecht voor een potje bubbel voetbal. Het voordeel is dat deze sportieve activiteit zowel binnen als buiten uitgevoerd kan worden. Wij hebben diverse locaties tot onze beschikking, welke u op deze website terug vindt. Staat uw gewenste locatie er niet bij of heeft u zelf een geschikte locatie in gedachten? Geef deze dan aan ons door, dan maken wij voor u een passende offerte. Meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden vindt u terug op deze website.

Direct een kinderfeestje boeken

Wilt u direct kinderfeestjes nabij Antwerpen (helaas is Breda niet meer mogelijk en is het alleen nog in Bergen op Zoom te spelen) boeken? Dan moet u bij Bubbelvoetbal BoZ zijn. Wij zijn de grootste aanbieder in Brabant, Zeeland en België en leren bubbel voetballen tegen zeer scherpe prijzen. U kunt achterover leunen en ontspannen toekijken, terwijl de kinderen zich vermaken. U kunt natuurlijk aanwezig zijn om foto’s te maken, maar ook even tijd voor uzelf nemen. De kinderen zijn bij ons in goede handen. Heeft u nog vragen of wilt u graag reserveren? Klik hier dan om contact met ons op te nemen.

Direct een kinderfeestje boeken

Wilt u direct kinderfeestje in Bergen op Zoom boeken? Wilt u achterover leunen en ontspannen toekijken hoe uw kinderen zich vermaken, in de wetenschap dat u zelf niet hoeft te doen? Neem dan contact met ons op. Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Klik hier om met ons in gesprek te raken.

Anderen bekeken ook: Bedrijfsuitjes nabij Breda zoeken, Bedrijfsuitje Bergen op Zoom, Teamuitje Breda en Kinderfeestje Bergen op Zoom kiezen