header

Kinderfeestje Bergen op Zoom kiezen

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje in Bergen op Zoom? Wilt u dit jaar niet met een dozijn kinderen naar het zwembad en daar als een kip zonder kop rondrennen om iedereen in de gaten te houden? Wilt u ook geen handvol tienermeisjes in huis die uw tafel onderkliederen tijdens een make up-party? Kies dan voor een unieke belevenis: bubbel voetbal! Een uniek kinderfeestje dat slechts op enkele plekken in Nederland wordt aangeboden! Kinderen genieten van beweging en sport en met de unieke belevenis bubbel voetbal is het ook nog eens lachen, gieren en brullen geblazen!

Kinderfeestje Bergen op Zoom? Kies voor Bubbelvoetbal!

Wanneer u kiest voor bubbel voetbal als kinderfeestje in Bergen op Zoom kiest u voor plezier en vertier! Bubbel voetbal speelt zich af in een indoorlocatie. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, bevinden alle spelers zich van top tot knie in een bubbel. Een super leuke activiteit voor de fanatieke en minder fanatieke voetballers. Door de beschermlaag in de vorm van een bubbel is het bijna onmogelijk om hilarische situaties te voorkomen. U kunt zich er misschien wel iets bij voorstellen, maar om u een beter beeld te geven kunt u onderstaand filmpje bekijken.

Kids-Bumperz in Bergen op Zoom

Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar hebben wij Kids-Bumperz. Voor kinderfeestjes in Bergen op Zoom organiseren wij gedurende 2 uur verschillende spelletjes met de bumperz waaronder een bubbelvoetbaltoernooi, “last man standing”, en “laat je niet pakken”. Tussendoor houden we een kwartiertje pauze om even bij te komen onder het genot van een glaasje ranja. Na 2 uur bubbelvoetbal, lachen en intensief sporten hebben de kids natuurlijk honger en dorst gekregen. Iedereen van het kinderfeestje mag daarom aanschuiven aan de al opgedekte tafel voor een lekker frietje met een snack naar keuze en ranja.

Locatie voor Bubbel voetbal:

  • Er wordt gespeeld op onze vaste locatie Sportcentrum de Karmel te Bergen op Zoom.

Kids-Bumperz in Bergen op Zoom is uitermate geschikt als kinderfeestje. Het maakt niet uit of u nou met een grote of kleine groep kinderen komt, wij hebben voldoende ruimte. Wilt u meer weten over de tarieven? Kijk dan snel hier!

Direct een kinderfeestje boeken in Bergen of Zoom

Bubbel voetbal is het allerleukste kinderfeestje in Bergen op Zoom. Kids-Bumperz is een uniek kinderfeestje met een all-in pakket voor een geslaagde dag. Geef uw zoon of dochter de dag van haar leven en boek vandaag nog! Neem contact met ons op om een reservering te maken. Heeft u een vraag of opmerking waar wij u bij van dienst kunnen zijn? Klik hier om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het organiseren van een kinderfeestje in Bergen op Zoom.

Anderen bekeken ook: Kinderfeestjes nabij Breda gezocht?, Vrijgezellenfeestje Breda, Teamuitje Bergen op Zoom en Bubbel voetbal huren