header

Kinderfeestjes Breda

Bent u op zoek naar een uitdagend en gezellig idee voor een kinderfeestje in Breda (helaas is Breda niet meer mogelijk en is het alleen nog in Bergen op Zoom te spelen)? Wilt u dit jaar niet met een handvol kinderen naar de bowlingbaan, maar kiezen voor iets bijzonders? Wilt u ook uw huis schoon en compleet houden en vermijden dat u tien kinderen moet laten knutselen in uw woning? Kies dan voor een unieke belevenis: kies voor bubbelvoetbal!

Wat is bubbel voetbal?

Maar wat houdt dat bubbelvoetbal eigenlijk precies in? Bent u geïnteresseerd in bubbelvoetbal, maar vindt u het lastig om voor u te zien hoe dit in zijn werk gaat? Of wilt u eerst zien en daarna geloven hoe leuk het is? Bekijk dan het onderstaande filmpje. Daarna wilt u vast en zeker zelf spelen!

Wanneer de bubbels uitgereikt worden voor een potje bubbelvoetbal is de sfeer gespannen. Niemand weet precies wat hem of haar te wachten staat. Zodra de scheidsrechter fluit voor het begin van een potje BumperZ Bubbel Voetbal vergeet iedereen de angst en vliegt er vol in. Een aantal vloeiende combinaties volgen waarna de spits mooi vrij gespeeld wordt voor het doel. De aanname met links, net niet perfect, nog een keer goed leggen met rechts.. BUMP! Twee meter verder komt de spits met een zachte plof op het veld neer en rolt nog een flink stuk verder. Meer dan een flinke deuk in zijn ego houdt de spits er niet aan over, de toeschouwers daarentegen komen niet meer bij van het lachen.

Bubbelvoetbal is nieuw in Nederland en kan op iedere buitenlocatie worden gespeeld. Bij bubbelvoetbal zijn alle deelnemers van top tot knie in een plastic bubbel gehuld. Dankzij deze beschermlaag wordt het spelen van spelletjes leuker dan ooit! Door de beschermbubbel kan ieder kind tegen een stootje en vallen is opeens totaal niet meer eng, maar ontzettend leuk! Een middag Bubbelvoetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties.

Zelf spelen?

Wilt u uw kind en zijn of haar vriendjes nu zelf laten ervaren hoe leuk het is om deze unieke combinatie van sport en beweging uit te voeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een reservering en een bijzonder kinderfeestje is gegarandeerd. U bent van harte welkom in Breda (helaas is Breda niet meer mogelijk en is het alleen nog in Bergen op Zoom te spelen). Heeft u nog een vraag of een opmerking? Laat het gerust weten!

Programma Kids-Bumperz

Gunt u uw kind het ultieme sportieve en megagezellige feestje? Voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar organiseren wij Kids-Bumperz! Bij Kids-Bumperz worden verschillende spellen met de bumperz gespeeld. Hierdoor kan uw kroost lachen, gieren en brullen. Om, maar vooral mét elkaar! Bumperz duurt 2 uur en tussendoor is er pauze om bij te komen. Na het laatste spel met bubbelvoetbal is er een frietje met snack voor ieder kind.

Direct een kinderfeestje boeken

Wilt u direct een uniek kinderfeestje plannen? Neem vandaag nog contact met ons op om bubbelvoetbal te boeken. We helpen u daarvoor graag met eventuele vragen en verzoekjes.