header

Teamuitje Breda

Op zoek naar een knallend idee voor het einde van het seizoen? Bubbelvoetbal BOZ komt naar jouw club, of je komt met de gehele groep naar Breda en sluit hier het seizoen in stijl af. Lachen, gieren, brullen tijdens deze laatste krachtmeting met je team!

Bij dit teamuitje zal een mooi toernooi worden gespeeld. Daarnaast zullen verschillende spellen gaan uitmaken wie de grootste BUBBLEFOOTBALL-KING of QUEEN van jullie team wordt. Twee uur lang zorgt onze deskundige begeleiding voor een origineel teamuitje waarbij conditie, kracht en tactiek het uiterste van ieder teamlid vraagt. Daarnaast worden vooral de lachspieren aan het werk gezet, precies zoals het hoort tijdens een ontspannen teamuitje!

Prijzen voor teamuitjes bij Bubbelvoetbal BOZ

Goedkoop bubbelvoetballen? Bij Bubbelvoetbal BOZ kunt u al spelen vanaf €185,-. Wanneer u op onze vaste locatie, sportcentrum de Karmel, komt spelen, kunt u dit spectaculaire teamuitje ook nog eens afsluiten met een fantastische barbecue voor slechts €12,50 p.p. Een middag Bubbelvoetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Zie hieronder de prijzenlijst met verlaagde prijzen vanwege onze herfst-actie:

Korting bij boekingen voor de laatste dag van deze maand

Tijdsduur:  1 uur Bubbelvoetbal:
6 ballen: € 215,-  185,-
8 ballen: € 265,-  235,-
10 ballen: € 300,-  270,-

Tijdsduur:  2 uur Bubbelvoetbal:
6 ballen: € 285,-  255,-
8 ballen: € 350,-  320,-
10 ballen: € 400,-  370,-

Pak nu uw kans en profiteer van onze herfst-actie! Voor teamuitjes binnen 20 kilometer van Breda worden geen transportkosten gerekend. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Bubbelen in Breda op uw teamuitje

Bubbelvoetbal spelen is het leukst als dit wordt gespeeld met mensen die u kent, bubbelen met bekenden dus. Tijdens teamuitjes leer je elkaar als het goed is alleen maar nog beter kennen. Maar wat houdt dat bubbelvoetbal eigenlijk precies in? Bent u geïnteresseerd in bubbelvoetbal, maar vindt u het lastig om voor u te zien hoe dit in zijn werk gaat? Of wilt u eerst zien en daarna geloven hoe leuk het is? Bekijk dan het onderstaande filmpje. Daarna wilt u vast en zeker zelf spelen!

Zelf spelen?

Wilt u nu zelf ervaren hoe leuk het is om deze unieke combinatie van sport en bewegen uit te voeren? Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en een bijzonder teamuitje te beleven. U bent van harte welkom in Breda of een (buiten)locatie naar keuze. Heeft u nog een vraag of een opmerking? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wilt u dat het teamuitje helemaal compleet is en iedereen extra motiveren? Bestel dan teamshirtjes met opdruk voor slechts €10,- p.p. Wij bieden deze extra service om de teamspirit er helemaal in te houden en een leuk aandenken van het teamuitje te bieden dat gelijk goed gebruikt wordt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw reservering!

Direct een teamuitje in Breda boeken!

Wilt u direct een uniek teamuitje in Breda boeken en het team de dag van hun leven geven! Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren. Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Klik hier om contact met ons op te nemen.