header

Teamuitjes Breda

Op zoek naar een knallend idee voor het einde van het seizoen? Bubbelvoetbal BOZ komt naar jouw club, of je komt met je hele team naar Breda en sluit hier het seizoen in stijl af. Lachen, gieren, brullen tijdens deze laatste krachtmeting met je team.

Bij dit teamuitje zal een toernooi worden gespeeld. Daarnaast zullen verschillende spellen gaan uitmaken wie de grote BUBBLEFOOTBALL-KING van jullie team wordt. Twee uur lang zorgt onze deskundige begeleiding voor een origineel teamuitje waarbij conditie, kracht en tactiek het uiterste van ieder teamlid vraagt.

Wanneer u op onze vaste locatie, Sportcentrum de Karmel, komt spelen, kunt u dit hilarische teamuitje ook nog eens afsluiten met een fantastische barbecue voor slechts 12,50 p.p.

Prijzen voor teamuitjes bij Bubbelvoetbal BOZ

1 uur
6 ballen: 215 euro
8 ballen: 262,50 euro
10 ballen 300 euro

2 uur
6 ballen: 285 euro
8 ballen: 350 euro
10 ballen 400 euro

Voor teamuitjes binnen 20 kilometer van Bergen op Zoom worden geen transportkosten gerekend.

Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW

Direct een teamuitje Breda boeken

Wilt u direct een uniek kinderfeestje in Bergen op Zoom boeken en uw zoon of dochter de dag van zijn of haar leven geven! Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken. Heeft u een vraag of opmerking waar wij u bij van dienst kunnen zijn? Klik hier om contact met ons op te nemen.