header

Vrijgezellenfeest Antwerpen

Voordat jouw vriend, vriendin, broer of neef gaat trouwen, verdiend hij/zij nog een te gek vrijgezellenfeest. Jij gaat er uiteraard voor zorgen dat deze dag één groot feest wordt om nooit te vergeten. Willen jullie naar Antwerpen gaan en zoek je nog naar een unieke en actieve activiteit voor het vrijgezellenfeest in Antwerpen? Als jij naar meer uitdaging en spektakel zoekt dan een kroegentocht en voorafgaand samen uiteten gaan, dan heeft Bubbelvoetbal BOZ de perfecte activiteit voor een enthousiast stel vrijgezellen in Antwerpen. Ga bubbel voetbal in het Nederlandse Bergen op Zoom, in de buurt van Antwerpen! Jullie kunnen onderweg naar Antwerpen eerst helemaal losgaan in onze bumperball-pakken of jullie vriend op dag twee van het vrijgezellenweekend ‘ontvoeren’ en geblinddoekt naar ons sportcentrum rijden. Jij bedenkt de gekte er omheen en wij zorgen dat jullie je helemaal kunnen uitleven tijdens ons fantastische, dynamische bubble voetbalspel!

Waarom bubbel voetbal op het vrijgezellenfeest?

  • Bubbel voetbal is een knettergekke activiteit vol spektakel en beweging. Absoluut geen saaie bende dus!;
  • Iedereen kan meedoen, want voetbalskills heb je niet echt nodig;
  • Het is echt een teamactiviteit waarbij je met z’n allen bezig bent;
  • Alle remmen kunnen los! Je kunt erop losbeuken op je vrienden en als je valt doet het geen pijn;
  • Bubbelvoetbal BOZ biedt je een topactiviteit voor scherpe prijzen;
  • Er zijn vele spelmogelijkheden, niet alleen een voetbalpartijtje;
  • Alles wordt voor je geregeld inclusief verhuur en spelbegeleiding;
  • Bubble voetbal is gegarandeerd lachen, gieren en brullen!

Hoe goed ken jij je vrienden?

Zorg dat jouw vriend al zijn vrienden die bij het vrijgezellenfeest aanwezig zijn, nog beter leert kennen op een net iets andere manier. Wie geniet bijvoorbeeld het hardst van anderen omver beuken? Wie is de pussy van het stel die bang is om te vallen? Wie is het meest fanatiek en doet er alles aan om te winnen? En wie is de lul en krijgt het maar niet voor elkaar om op twee benen te blijven staan tijdens ons bubble-voetbalspel? Leer elkaar nog beter kennen tijdens onze te gekke bubbel-voetbalactiviteit en heb samen een fantastische en hilarische tijd! Wij beloven dat deze activiteit niet snel vergeten wordt en voor zeer leuke herinneringen zorgt aan het vrijgezellenfeest in Antwerpen.

Hoe ziet bubble voetbal eruit?

Bubbelvoetbal BOZ verzorgtnabij Antwerpen het vrijgezellenfeest door een leuk toernooi met diverse spellen voor jullie te organiseren. We gooien er graag een wedstrijdelement in, zodat iemand zich aan het einde van het toernooi de winnaar van de dag mag noemen! Iedereen strijd er dus op los in grote plastic opblaasbubbles die jouw persoonlijke stootkussen vormen. Door de bumperballis vallen pijnloos en je kunt er juist lekker op los stuiteren zonder angst om je te bezeren. Aan het eind wordt de vrijgezel te grazen genomen, zoals het op een vrijgezellenfeest hoort.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest rondom Antwerpen speelt zich af op een buitenlocatie. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, bevinden alle spelers zich van top tot teen in een bubbel. Bubble voetbal is een super leuke activiteit voor de fanatieke en minder fanatieke voetballers onder ons. Door de beschermlaag in de vorm van een bubbel is het bijna onmogelijk om hilarische situaties te voorkomen. Zelf zien hoe het eraan toe kan gaan? Bekijk dan het filmpje onderaan de pagina!

De derde helft

Na afloop van het bubbel-voetbaltoernooi op het vrijgezellenfeest nabij Antwerpen begint natuurlijk de derde helft, het is immers feest! Onder het genot van een biertje kunnen jullie de hilarische momenten nog eens bespreken.Wij begrijpen dat iedereen zich na een inspannende activiteit wil kunnen douchen. Daarom zijn er ook kleedkamers en douches aanwezig waar je je kunt opfrissen.

Onze vaste locatie voor vrijgezellenfeesten nabij Antwerpen is Sportcentrum de Karmel in Bergen op Zoom. Wil jij liever op een andere locatie onze sportactiviteit doen? Je mag ook zelf een sporthal of sportveld regelen. Hier vind je diverse locaties nabij Antwerpen waar we gegarandeerd jouw vrijgezellenfeest kunnen houden. Daarnaast kun je ook kiezen uit andere locaties waar wij al eens bubbelvoetbal georganiseerd hebben of je mag een eigen locatie aandragen.

Contact

Voor een feest vol ‘vrijgezellen’ in Antwerpen, is een gekke, grappige en actieve activiteit altijd een leuke toevoeging aan het dagprogramma. Bubbel voetbal is een geweldige activiteit voor op je vrijgezellenfeest. Ben je nieuwsgierig naar de tarieven en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een reservering en geef de bride of groomtobe een onvergetelijke invulling van zijn of haar vrijgezellenfeest!