header

Vrijgezellenfeest in Breda?

Een bruiloft is voor vele de mooiste dag van hun leven, maar een vrijgezellenfeest de aller gekste en leukste! Dit eenmalige feest mag groots gevierd worden. Bent u op zoek naar iets uniekers, actiever en onverwachter dan midgetgolf en het wok restaurant? Denk dan eens na over bubbel voetbal: de leukste manier om het huwelijk in te gaan. Bubbelvoetbal staat garant voor een activiteit vol plezier en vertier. Het allerleukste vrijgezellenfeest in Breda!

Bubbel voetbal; het leukste vrijgezellenfeest nabij Breda!

Een vrijgezellenfeest dat viert u met bekenden en naasten. Lijkt u het leuk elkaar op een andere manier te leren kennen? Kies dan voor bubbelvoetbal van BoZ! Bubbel voetbal is geschikt voor voetbalfanaten, maar ook voor recreatieve sporters en zorgt altijd voor hilarische situaties. Tijdens het vrijgezellenfeest in Breda organiseert Bubbelvoetbalboz.nl een toernooi met diverse spellen om te zien wie zich de winnaar van de dag mag noemen. Aan het eind wordt de vrijgezel te grazen genomen en zo hoor het op een vrijgezellenfeest!

En hoe ziet zo’n vrijgezellenfeest in Breda er dan uit?

Bent u geïnteresseerd geraakt in bubbel voetbal en wilt u graag weten hoe een vrijgezellenfeest nabij Breda eruit ziet? Bubbel voetbal speelt zich af op een buitenlocatie. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, bevinden alle spelers zich van top tot teen in een bubbel. Een super leuke activiteit voor jong en oud op elk niveau! Door de beschermlaag in de vorm van een bubbel wordt voortbewegen en ontwijken lastig en is het bijna onmogelijk om hilarische situaties te voorkomen. U kunt zich er nu misschien wel iets bij voorstellen, maar om u een beter beeld te geven kunt u onderstaand filmpje bekijken.

De derde helft

Bij een voetbalwedstrijd, hoort de derde helft! Na het Bubbelvoetbal is er alle tijd en ruimte om de hilarische momenten onder het genot van een biertje of wijntje nog eens te bespreken. Om u even op te frissen zijn er kleedkamers en douches aanwezig. Tijd voor een feestje! U speelt Bubbelvoetbal met jvrijgezellenfeest nabij Breda op onze vaste locatie: Sportcentrum de Karmel in Bergen op Zoom. Het is ook mogelijk dat u zelf een sporthal of sportveld regelt. Geef aan ons door waar u gaat spelen en wij verzorgen graag het vrijgezellenfeest bij u op locatie. Bent u nieuwsgierig naar de tarieven en mogelijkheden? Bekijk deze dan hier.

Bubbelvoetbal als vrijgezellenfeest nabij Breda plannen?

Bubbel voetbal is de allerleukste én grappigste activiteit die u kunt inplannen tijdens een vrijgezellenfeest. Bent u enthousiast geworden en staat u te popelen het veld op te gaan? Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te plaatsen. De groom (of bride) to be zal een onvergetelijk vrijgezellenfeest ervaren. Heeft u een vraag of opmerking? Klik in dat geval op contact of bel met 06-21117148 om contact met ons op te nemen.

Anderen bekeken ook: Vrijgezellenfeest rondom Antwerpen, Bubbel voetbal in Nederland, Leuke Kinderfeestjes in Antwerpen en Bedrijfsuitjes nabij Breda zoeken