header

Vrijgezellenfeest ideeën

Ben je bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest voor je beste vriend, vriendin, broer of neef? Wij helpen je graag aan leuke vrijgezellenfeest ideeën. De keuze is natuurlijk reuze en je kunt kiezen uit genoeg sportieve activiteiten als dat je leuk lijkt. Wil jij iets doen dat meer uniek, actief en onverwacht is dan een middagje midgetgolfen of varen in een sloep? Kies dan voor bubbel voetbal! De leukste manier om ongegeneerd je vrienden in een wedstrijd op de grond te beuken en samen helemaal in een deuk te liggen om elkaar. Dus zoek jij nog ideeën voor een vrijgezellenfeest? Bubbel voetbal, georganiseerd door Bubbelvoetbal BOZ, is de activiteit die je zoekt!

Waarom bubbel voetbal kiezen?

Zoek jij spektakel en actie en wil jij lachen, gieren en brullen tijdens het vrijgezellenfeest dat je organiseert? Dan is bubble voetbal precies de activiteit waar jij naar zoekt! Meer redenen nodig om overtuigd te raken van bubbel voetbal voor op het vrijgezellenfeest?

  • Iedereen kan meedoen, want voetbal skills heb je echt niet nodig. Iedereen die met twee benen kan rennen en wel een balletje kan trappen, kan ook bubbelvoetballen!
  • Bubbel voetbal is een knettergekke activiteit vol spektakel, actie en gestuiter. Het is absoluut geen saaie bedoening!
  • Bubbelvoetbal BOZ biedt je een topactiviteit voor scherpe prijzen.
  • Alle remmen kunnen los! Je kunt erop losbeuken op je vrienden en als je valt doet het geen pijn door de bumperball waar je in zit.
  • Het is echt een teamactiviteit waarbij je met z’n allen tegelijk bezig bent en je ziet continu wat iedereen doet (en hoe iedereen omvalt).
  • Het is een toernooi met verschillende spellen, dus niet alleen een voetbalpartijtje.
  • Alles wordt voor je geregeld inclusief de zaal- of veldhuur, spelbegeleiding en muziek voor de gezelligheid;
  • Bubble voetbal is gegarandeerd lachen, gieren en brullen, dus waar wacht je nog op!

Zoek niet verder naar andere vrijgezellenfeest ideeën, want met bubble voetbal zit je absoluut goed. Iedereen wil toch in een grote bumperball rondrennen en onverwoestbaar zijn?!

Bubble voetbal in beeld

Om te bubbelvoetballen trek je dus allemaal een bumperball aan. Dit is een grote met lucht gevulde plastic bal die als stootkussen dient. Aangezien je armen in de bumperball zitten en je deze niet kunt gebruiken om je val op te vangen, zul je over de grond stuiteren wanneer je omver gebeukt wordt. De bumperball vangt jouw val te allen tijde op en je kunt zelfs een stukje over de grond rollen en tollen als je maar hard genoeg geraakt wordt! En precies dat is de funfactor van bubble voetbal: door de vele botsingen die je onderling maakt, staat bubble voetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Je gaat flink stuiteren en rollen en dat zorgt voor fantastische situaties! Maar geen zorgen, je landt zachtjes door het stootkussen.

Wat mag je verder verwachten?

Wanneer jij een deel van je dagprogramma wilt overlaten aan Bubbelvoetbal BOZ, dan organiseren we een toernooi met diverse spellen om te zien wie zich de winnaar mag noemen en wie het balletje van de dag wordt. Aan het eind wordt de vrijgezel helemaal in het zonnetje gezet (of te grazen genomen), zoals dat op een echt vrijgezellenfeest hoort. Jullie zijn van harte welkom op één van onze vaste locaties of je kunt zelf een sporthal of -veld aandragen om het toernooi plaats te laten vinden.

Kies jij bubble voetbal uit al je vrijgezellenfeest ideeën?

Wanneer je nog op zoek bent naar een gekke, sportieve en grappige activiteit voor het dagprogramma van het vrijgezellenfeest, dan kun je stoppen met zoeken. Bubbel voetbal is exact het soort activiteit waar iedereen plezier uit haalt. Ben je nieuwsgierig naar de tarieven en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Reserveer vandaag nog onze bumperballen en spelbegeleiding op een locatie en dag naar keuze en geef de bride of groomtobe een onvergetelijk middagprogramma van haar of zijn vrijgezellenfeest!