header

Vrijgezellenfeest rondom Antwerpe

Een bruiloft is voor vele de mooiste dag van hun leven, maar een vrijgezelle feest de aller gekste en leukste! Dit eenmalige feest mag groots gevierd worden. Bent u op zoek naar een unieke activiteit voor tijdens uw vrijgezellenfeest in Antwerpen? Zoekt u iets anders en uitdagender dan gezamenlijk uit eten en de kroeg in? Kies dan voor bubbel voetbal in het Nederlandse Bergen op Zoom, in de buurt van Antwerpen. Gegarandeerd lachen, gieren en brullen!

Bubbel voetbal; het leukste vrijgezellenfeest rondom Antwerpen!

Een vrijgezellenfeest wordt vaak gevierd met bekenden. Vindt u het leuk elkaar op een andere manier te leren kennen? Bubbel voetbal is geschikt voor voetbalfanaten, maar ook voor de wat mindere spelers en zorgt altijd voor hilarische situaties. Tijdens het vrijgezellenfeest rondom Antwerpen organiseert Bubbelvoetbalboz.nl een toernooi met diverse spellen om te zien wie zich de winnaar van de dag mag noemen. Aan het eind wordt de vrijgezel te grazen genomen, zoals het op een vrijgezellenfeest hoort.

Eerst zien, dan geloven?

Bent u geïnteresseerd geraakt in bubbel voetbal en bent u benieuwd hoe het er echt aan toe gaat? Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest rondom Antwerpen speelt zich af op een buitenlocatie. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, bevinden alle spelers zich van top tot teen in een bubbel. Een super leuke activiteit voor de fanatieke en minder fanatieke voetballers. Door de beschermlaag in de vorm van een bubbel is het bijna onmogelijk om hilarische situaties te voorkomen. U kunt zich er misschien wel iets bij voorstellen, maar om u een beter beeld te geven kunt u onderstaand filmpje bekijken.

De derde helft

Na het Bubbelvoetbal tijdens uw vrijgezellenfeest rondom Antwerpen is er alle tijd en ruimte om de hilarische momenten onder het genot van een biertje nog eens te bespreken. Er zijn ook kleedkamers en douches aanwezig om u zelf even op te frissen. U speelt Bubbelvoetbal met uw vrijgezellenfeest op onze vaste locatie: Sportcentrum de Karmel in Bergen op Zoom. Het is ook mogelijk dat u zelf een sporthal of sportveld regelt. Geef aan ons door waar u gaat spelen en wij verzorgen graag het vrijgezellenfeest bij u op locatie. Bent u nieuwsgierig naar de tarieven en mogelijkheden? Kijk dan snel hier!

Bubbelvoetbal als vrijgezellenfeest rondom Antwerpen plannen?

Bubbel voetbal is de allerleukste én grappigste activiteit die u kunt inplannen tijdens uw vrijgezellenfeest. Wilt u direct zelf ervaren hoe leuk het is om deze unieke combinatie van sport en bewegen te combineren? Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te plaatsen en de groom to be een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Het is immers een eenmalig feest! U bent van harte welkom in Bergen op Zoom, net over de grens bij Antwerpen. Heeft u een vraag
of opmerking? Klik in dat geval op contact of bel met 06-21117148 om contact met ons op te nemen.

Wij kunnen ook uw kinderfeestje in Antwerpen organiseren!

Anderen bekeken ook: Bubbel voetbal in Nederland, Leuke Kinderfeestjes in Antwerpen, Bedrijfsuitjes nabij Breda zoeken en Bedrijfsuitje Bergen op Zoom