header

Vrijgezellenfeest voor mannen

Een echt vrijgezellenfeest voor mannen bestaat naast veel bier en sterke drank uit een sportieve activiteit. En wat is nou de ultieme mannensport? Juist, voetbal. Alleen waarom zou je gewoon gaan voetballen op je vrijgezellenfeest terwijl je dat ook elk weekend al kan? Dat doe je inderdaad niet, daar is niks bijzonder aan. Daarom kies je voor het vrijgezellenfeest van je kameraad voor bubbel voetbal! Dat is voetballen in een uniek jasje, letterlijk. In grote bumperballen gaan jullie tegen elkaar strijden om man of the match te worden en het vrijgezellen-mannen-toernooi te winnen.

Bubbel voetbal is dé ultieme sportactiviteit waarbij hilarische momenten gegarandeerd zijn. Je kunt kiezen voor vrijgezellen activiteiten zoals midgetgolf ofrijden op een bierfiets, maar alleen met een actieve sport als bubbel voetbal krijg je iedereen gegarandeerd aan het lachen en in beweging. Maak direct jouw reservering bij Bubbelvoetbal BOZ!

Waarom kiezen voor Bubbelvoetbal BOZ?

Je bent vast al even op zoek naar vrijgezellen activiteiten voor de vrijgezelle mannen-dag. Je hoeft echter niet meer verder te zoeken, want met bubble voetbal zit je absoluut goed. Waarom?

  • Bubbel voetbal is een knettergekke activiteit vol spektakel en actie.
  • Alle remmen kunnen los tijdens het bubbel voetbal toernooi! Je kunt erop losbeuken op je vrienden zonder dat ze boos op je kunnen worden, want elkaar bruut opzij beuken hoort erbij!
  • Iedereen kan meedoen, want voetbal skills heb je niet per se nodig (eerder brute kracht).
  • Het is echt een teamactiviteit waarbij je met z’n allen bezig bent en dat schept vast een band voor de zuipavond.
  • Bubbel voetballen bij Bubbelvoetbal BOZ is niet duur, aangezien BOZ je een topactiviteit voor scherpe prijzen biedt.
  • Het is een toernooi met diverse onderdelen en jij kunt man of the match worden en met deze eeuwige roem strijken.
  • Alles wordt voor je geregeld inclusief zaal- of veldhuur en spelbegeleiding;
  • Bubble voetbal is gegarandeerd lachen, gieren en brullen!

Kortom: Bubbel voetbal is dé ultieme sportactiviteit voor een vrijgezellenfeest met mannen! Hoe harder, hoe beter! Voor de sfeer kunnen wij een mooie box regelen waar jullie eigen muziek aan kan.

Hoe werkt het?

Als je voor het vrijgezellenfeest van je kameraad voor bubble voetbal wilt gaan als middagactiviteit, dan wil je natuurlijk goed weten waar je voor kiest. In het filmpje onderaan de pagina zie je hoe een middagje bubble voetbal met Bubbelvoetbal BOZ eraan toegaat.

Bij het uitreiken van de bumperballen staan jullie te popelen om van start te gaan. In het begin doet iedereen nog zijn best om vooral de focussen op voetballen, maar als de eerste paar mannen doorhebben hoe je de bumperball machtig mooi kan inzetten om de tegenstander van zijn stuk te brengen, gaat de wedstrijd pas echt van start! Iedereen vergeet zijn angst om te vallen en gaat er vol tegenaan. Bubbel voetbal is een fantastisch mooi spel waarin jullie elkaar te grazen kunnen nemen zonder dat er gewonden vallen. Altijd al keihard op je kameraden in willen rennen met een enorm stootkussen om je hele lijf? Dit is je kans! Maak er samen een ongelooflijk vrijgezellenfeest voor mannen van!

De derde helft

Naderhand kunnen jullie de hoogtepunten bespreken onder het genot van een lekker ijskoud biertje in de derde helft. Voor het vervolg van het vrijgezellenfeest willen de mannen vast weer fris en fruitig voor de dag komen en daarom is een locatie met kleedkamers en douches handig. Je kunt kiezen uit één van de locaties waar wij vaker bubbelvoetbal activiteiten organiseren of zelf een sporthal of sportveld aandragen. Zo kun je deze activiteit altijd op een geschikte locatie laten plaatsvinden die past bij de rest van het vrijgezellenfeestprogramma.

Reserveren

Ben jij klaar voor een heerlijke, actieve en hilarische sportmiddag met de mannen? Voor het ultieme vrijgezellenfeest voor mannen kies je voor bubble voetbal. Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan. De prijzen zijn zeer scherp en je kunt zelfs voor een pakket kiezen. Heb je vragen? Stel ze gerust, we helpen je graag aan een vrijgezellenfeest voor de mannen om nooit te vergeten.